Müsorok

 

Aktuális műsoraink 2015. Ajánlatot a cimbaliband@gmail.com címen kérhet, vagy a +36 20 823 1180 telefonszámon

MOLDVA - a Balkán kapuja

A Cimbaliband autentikus népzenei koncertje, Unger Balázs saját moldvai csángó cimbalmos gyűjtéseiből. Vigyázat, a felhőtlen Cimbali hangulat ezt a koncertet is átjárja!
 + opció: Moldvai táncház

VIDÁMPARK

A Cimbaliband legkedveltebb 2014-es koncertje a megrendelők körében! A könnyed koncerten a népzene, a feldolgozás és a saját szerzemények is teret kapnak! A műsor alapja Vidámpark című lemeznük anyaga.

CIMBALIKUM

Hungarikum hangszerünk, a magyar cimbalom csodálatos világába repíti el a nézőt a Cimbalikum koncert. A műsor anyaga autentikus és feldolgozott cimbalmos magyar népzene a Kárpát-medencéből és a Balkánról

ÍGY JÁTSZUNK MI!

Nyers, Belmondo, Czutor. A név kötelez. De vajon hogyan énekel egy rockzenész népzenészekkel a háta mögött? Hogyan szóltak volna a dalai 100 évvel ezelőtt? Erre ad választ a Cimbaliband és Czutor Zoli koncertje!

SZÍVTÁNC

A világrekorder Fricska táncegyüttes és a Cimbaliband közös exkluzív zenés-táncos nagyszabású színpadi műsora, Kelet-Európa virtuóz férfitáncaival, tüzes zenéjével.
 

TÚL A VÍZEN

Dresch Mihály szaxofonos és a Cimbaliband koncertje, mely Unger Balázs és a magyar jazz ikon régi barátságára, közös munkájára tekint vissza. A műsor hidat képez a népzene és a jazz világa között! 

Ünnepi műsoraink

 
  • Magyar Kultúra Napjára
  • Március 15-re
  • A Zene Világnapjára
  • Otóber 23-ra

     

Műsorunk cégeknek, rendezvényszervezőknek

  • A Cimbaliband az egyik legjobb eszköze annak, hogy a rendezvényed catering-jén spórolhasson! Amíg a vendégei esznek, addig is csak testben vannak ott, mert szinte mindenkit magával sodor ez a balkáni-magyar zenei egyveleg és lélekben együtt utaznak a zenekarral. Legyen szó magyar vagy külföldi vendégekről, csapatépítőről vagy PR rendezvényről. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint eddigi sikeres rendezvényeik; „A francia-magyar kereskedelmi és iparkamara rendezvényén nehezen álltam meg, hogy ne mosolyogjam meg, ahogy a legkimértebb üzletemberek is titkos táncot jártak a székszoknyák leple alatt.” – Unger Balázs, zenekarvezető

Esküvői műsorunk

  • Sramlizene? Vagy egy szál szintetizátor? Legyen inkább fesztiválhangulat a Te esküvődön is! A Cimbaliband gondoskodik róla, hogy maradandó legyen az élmény! Egy koncert kiváló ajándék Neked, a násznépnek. A Cimbali „banditák” a Te lagzidon is megmutatják, miért fér el a SZIGET Fesztiválon és a te esküvődön is az általuk játszott világzene/népzene!